Calculator Renovatieprojecten – Utrecht

Introductie

Zoekt u een uitdaging als calculator renovatie en wilt u betrokken zijn bij innovatieve duurzame projecten, dan kunt u bij ons aan de slag.

Organisatie

onze relatie heeft een zeer goede naam binnen binnen de sector van schadeherstel, onderhoud en renovatie van woningen en gebouwen.

Functie

Als calculator bent u in staat om de juiste kostprijs en bouwvolgorde te bepalen van ingrijpende renovatieprojecten. U heeft de nodige kennis en ervaring opgedaan inzake energetische projecten.
Zo bent u betrokken bij een ingrijpende renovatieproject van 200 woningen verdeeld over zes flatgebouwen. U onderzoekt en calculeert alle onderdelen in het bestek u kunt denken aan het vervangen van de binneninrichting, gevelrenovatie, vervangen van de liften, verduurzamen van de installaties, aanbrengen van balkons en het aanpassen van de entree.
U werkt nauw samen met een team van specialisten en tijdens de uitvoeringsfase bent u de vraagbaak voor technische en financiële vragen.Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat u minimaal 5 jaar werkervaring heeft als calculator renovatieprojecten en kennis heeft van RGS. Dat u stressbestendig bent en goed met geautomatiseerde calculatie en planning programma’s kunt werken. De ideale calculator heeft een HBO bouwkunde achtergrond.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie aan met doorgroei mogelijkheden. Verder kunt u rekenen op een goed salaris en desgewenst een leaseauto omdat u ook projecten bezoekt waaraan u gaat rekenen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.