Calculator Renovatie (Vaste Baan, direct bij de opdrachtgever in dienst) – Utrecht

Introductie

Wij zoeken per direct op basis van een werving en selectieprocedure een Bouwkundig Calculator Renovatie. 

Organisatie

De organisatie is van oorsprong een familiare aannemer gericht op renovatie en restauratie van oude gebouwen en monumentale panden in de grote binnensteden. We leven op dit moment in een veranderende maatschappij waar bij circulariteit, verduurzamen, Lean werken belangrijke thema’s zijn en door deze organisatie wordt gedragen.

Functie

Jouw kernactiviteiten betreffen het aanvragen en beoordelen van offertes, maken van calculaties en begrotingen en het doen van nacalculaties. Uiteraard hoort daar een sluitende administratie bij.

Je bestudeert de inschrijvingsvereisten en offerte aanvraag en bij onduidelijkheden doe jij navraag om een juiste vaststelling te doen van de aard en omvang van de uit voerende werkzaamheden.
Naast de calculaties maak je een uitgebreide werkschema op van de werkzaamheden, materiaalbehoeften en inbreng van derden.

Gedurende de uitvoering doe jij de controle van facturen en accordeer jij deze en stel je de week en maandrapportages op en ben je betrokken bij alle vergaderingen.


Functie-eisen

Wij zoeken een Calculator Renovatie die zich kan vinden in het volgende profiel.

De ideale Calculator heeft 5 jaar werkervaring in de renovatie sector en is het een pré dat je kan werken met ibistrad. Je bent een echte doorzetter en je hebt oog voor detail. Verder is het belangrijk dat je accuraat bent en op de hoogte van relevante wet- en regelgeving.

Aanbod

Beloning conform de UTA CAO Bouw en het salaris is afhankelijk van jouw ambitie en ervaring.
Het salaris is onderhandelbaar en krijg je een leaseauto en telefoon ter beschikking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.