Calculator/projectvoorbereider civiel (Vaste baan) – Gorinchem

Introductie

Ben jij creatief en zoek jij altijd naar innovatieve ontwerp oplossingen en slimme bouwmethoden dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid staat bovenaan het lijst en dit willen ze ook uitstralen naar de opdrachtgever. Binnen alle disciplines beheert de opdrachtgever het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud, dit doen ze met ongeveer 65 mensen. Ze investeren continue in de kennis en kunde van de medewerkers en proberen hierbij de kwaliteit op langer termijn te waarborgen. Daarnaast leidt dit natuurlijk tot voordelen voor de opdrachtgever uiteindelijk. Er heerst een fijne werksfeer en het is een vrij platte organisatie. Ze houden zicht bezig met civiel en waterbouw, heiwerken en cultuur en groen.

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele calculatieproces en de werkvoorbereiding voor de uitvoering. Je draagt zorg voor het opstellen van de complete kostprijsbegroting conform de aanvraagdocumenten, op onder andere contractuele aspecten, risico’s en kansen. Je selecteert de leveranciers en onderaannemers en beoordeelt de ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten. Je bent creatief en zoekt naar innovatieve ontwerp oplossingen en slimme bouwmethoden.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma civiele techniek met 2-5 jaar werkervaring of je hebt een HBO diploma civiele techniek die net van school afkomt met 1 of 2 jaar werkervaring. Je hebt al ervaring met Autocad, je kan goed in teamverband werken en je bent communicatief vaardig.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt bij geschiktheid nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.