Calculator/Projectbegeleider. – Sliedrecht

Introductie

Met spoed gezocht; calculator/werkvoorbereider die ook de projectleiding op zich neemt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine aannemer gespecialiseerd in afbouw. Het is een innovatieve en vakkundige organisatie die regionaal opereert. De organisatie heeft projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties en werkt samen met aannemers, en architecten. Opdrachtgevers zijn zowel zakelijk als particulier.


Functie

U bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van calculaties en het opstellen van begrotingen. Wanneer een project is aangenomen neemt u de werkvoorbereiding en projectleiding voor uw rekening. U vertaalt de wensen van uw opdrachtgevers in een passende offerte. Tijdens de realisatie van uw projecten bent u het aanspreekpunt en u zorgt voor een correcte uitvoering.

Functie-eisen

U heeft een HBO werk- en denkniveau en u heeft minimaal tien jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider in de bouw. U kunt zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en u gaat uw verantwoordelijkheden niet ui de weg. U bent gericht op samenwerking, een echte teamspeler en u vervult graag de rol van kartrekker. U woont in de regio Sliedrecht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secondair. U krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.