Calculator Nieuwbouw en Restauratie (Vaste baan) – Leiden

Introductie

Ben jij de allround bouwkundig calculator die wij zoeken? Zo ja, dan kom je terecht in een hecht team met wisselende projecten binnen de utiliteitsbouw, gezondheidszorg, restauratie en nieuwbouw.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Ze zijn actief in zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie en deels worden projecten vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd. Het bedrijf is ISO-9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens zijn zij gecertificeerd als restauratiebedrijf en lid van de Stichting Vakgroep Restauratie. Het bedrijf is op dit moment onder leiding van de derde generatie. Continuïteit en een gezond bedrijf staan hoog in het vaandel waardoor klanten vaan terugkeren voor een volgende opdracht.

Functie

In deze functie calculeer je voor meerdere projecten in de bouw binnen verschillende contractvormen. Je kunt zelfstandig calculaties en ramingen opstellen met alle werkzaamheden die hierbij horen tot en met de overdracht in de startvergadering. Kennis van Ibis-trad en 12build is een pré.

Functie-eisen

Je hebt de nodige ervaring opgedaan in de verschillende disciplines van de bouw. Daarnaast ben je minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Naast jouw leergierigheid beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je staat open voor anderen en weet hoe je het bedrijf goed kunt vertegenwoordigen. Je weet goed samen te werken met collega’s, houdt van een lolletje maar weet ook wanneer er serieus gewerkt moet worden.

Aanbod

De opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren word je daarna een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet op 0621824584

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature