Calculator – Leiden

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste calculator die toe is aan een nieuwe uitdaging

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een hechte bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het opstellen van inschrijfbegrotingen bij aanbestedingen. U heeft een proactieve bij bouwteamprojecten. U bent dan verantwoordelijk voor bouwtijdbepalingen, bepalen van bouwmethodes en het beoordelen van constructies. U stelt werkbegrotingen op en u maakt elementenramingen. U werkt nauw samen met uw collega’s en u geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Functie eisen

U heeft minimaal 5 jaar recente ervaring als calculator bij een aannemer en u heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde. U bent vaardig met Office en Bouwcalc. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte teamspeler en analytisch. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U woont in een straal van 35 kilometer rondom Leiden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.