Calculator – Leiden

Introductie

In verband met de groei van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig calculator.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden en kenmerkt zich door een moderne werkomgeving en een hechte bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van aanbestedingscalculaties, kostenramingen en directiebegrotingen. U vraagt offertes aan bij onderaannemers en leveranciers en u analyseert en beoordeelt deze. U vertegenwoordigt onze opdrachtgever bij aanwijzingen. U draagt zorg voor alle bijbehorende taken gedurende het prijsvormingsproces en informeert de betrokken partijen tijdig en volledig.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HTS opleiding Bouwkunde of MTS Bouwkunde met vervolgopleidingen en recente werkervaring bij een aannemer als zelfstandig calculator. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent stressbestendig, loyaal en u voelt u thuis binnen een dynamische omgeving. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie, aansprekende projecten en een prettig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.