Calculator/Kostendeskundige in opleiding – Oss

Introductie

Wil jij je verder ontwikkelen tot kostendeskundige? Bij de opdrachtgever behoort de opleiding tot kostendeskundige tot de mogelijkheden. Je denkt, naast het calculeren, graag mee over het verbeteren van processen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd collega’s van projectontwikkeling over de financiële impact van keuzes.

Organisatie

Samen met 5 gedreven collega’s ben je onderdeel van de afdeling calculatie. Jouw leidinggevende stelt werkplezier, uitdaging en (persoonlijke) ontwikkeling centraal. Daardoor is er veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën.

Functie

Je denkt mee over alternatieven voor bouwsystemen, procesverbeteringen, databeheersing en analysemethodes. Verder hou je je dagelijks bezig met: het adviseren van projectontwikkelaars in de SO en DO fase. Je wordt bij de start van een project betrokken en je denkt actief mee gedurende het hele proces. Je stelt ramingen op, op basis van voorlopige stukken. Op basis van uitvoerige bestekken en tekeningen voor seriematige bouw van woningen en appartementencomplexen stel je werk- en inschrijfbegrotingen op. Je analyseert de ramingen en calculatie en rapporteert eventuele afwijkingen, verbeterpunten en voorstellen. Een actueel en compleet projectdossier; dat is waar jij zorg voor draagt!

Functie-eisen

Je hebt een HBO opleiding richting Bouwkunde en ervaring als calculator. Je bent kritisch en kostenbewust. Je hebt gevoel bij marktprijzen en ontwikkelingen en je wil je graag verder ontwikkelen tot kostendeskundige en daar eventueel ook een opleiding voor gaan volgen.

Aanbod

Het betreft een vast dienstverband en je gaat werken in een professionele omgeving, in een afdeling met een solide positie binnen de organisatie. Omdat jij en je team goed werk leveren wil je natuurlijk ook goed betaald worden/ Logisch vindt de opdrachtgever en daarom investeren zij in mensen, processen en innovaties.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.