Calculator/Kostendeskundige – Amsterdam

Introductie

Wil jij betrokken zijn bij de bouw van aansprekende utiliteitsbrouwprojecten te Amsterdam? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Organisatie

Onze opdrachtgever bouwt al jaren in en rondom Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in de utiliteitsbouw (soms gecombineerd met appartementen). Projecten worden vanaf de ontwikkelingsfase opgepakt en zij werkt uitsluitend met onderaannemers. Breeam is een sleutelwoord wat in alle projecten teruggevonden kan worden.

Functie

Als zelfstandig calculator bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van de reële kostprijs van uitdagende utilitaire projecten. Dit is veel meer dan alleen de juiste prijs of een goede inschatting van de bouwduur.

Jij bepaalt hoeveelheden, schrijft de begrotingstekst en prijst de begroting af, verwerkt binnengekomen nota’s van inlichtingen en stelt de informatie voor zover noodzakelijk beschikbaar aan bouwpartners en leveranciers. Je stelt de spiegels op na ontvangst van diverse offertes en prijsaanbiedingen van bouwpartners en leveranciers.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opstellen van de ABK.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde. Ervaring met Solibri is een pre. Je bent een teamplayer en jouw communicatieve vaardigheden behoren goed te zijn. Voor onze opdrachtgever is het van belang dat je een project technisch goed kan doorgronden. Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringstermijn van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vast dienstverband aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.