Calculator infra projecten – Zwolle

Introductie

Jouw inzet is de start van elk project. Je gaat aan de slag als calculator infra binnen een gezellig en hardwerkend aannemersbedrijf waar je kan meegroeien met de ontwikkeling van het bedrijf.

Organisatie

De organisatie is een gezellige onderneming en realiseert prachtige infra projecten in de provincie Flevoland, Gelderland en Overijssel. Door de gestage groei binnen het bedrijf is er behoefte ontstaan aan nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan de toekomst.

Functie

Als calculator sta jij aan het begin van elk nieuw project en bepaal jij voor een groot deel de winstgevendheid van het project.
De ideale calculator is technisch goed onderlegd en heeft een goed cijfermatig inzicht ontwikkeld. Een van de taken is dat je alle hoeveelheden bepaalt en daarna vraag je offertes aan die vervolgens vergelijkt met jouw gegevens. Een belangrijke taak is het opstellen van een kostprijsbegroting en controleer je de contractstukken, bestek en tekeningen.

Functie-eisen

De calculator beschikt over minimaal een MBO civiele opleiding niveau 4 en heeft kennis van UAV en RAW en is handig met Excel. Jouw rol vraagt een nauwkeurige werkhouding en je zal eventuele risico’s moeten minimaliseren.

Aanbod

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste calculatoren en een collegiale werksfeer. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Infra CAO. Naast een prettige werkomgeving kan je rekenen op opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.