Calculator Infra/Beton (Vaste Baan) – Almere

Introductie

Je bent als zelfstandig calculator betrokken bij de calculatie voor diverse projecten in de GWW en droge waterbouw. Projecten worden vanaf RAW bestek en tekeningen gecalculeerd!

Organisatie

Onze opdrachtgever is vanuit meerdere vestigingen als aannemingsbedrijf actief in de civiele techniek. Zo is zij actief in de civiele beton- en waterbouw, rail-infra, riolering, straatwerk en asfalt. Voor het bedrijf zijn 93 mensen werkzaam. Haar werkgebied is voornamelijk in de Flevopolder maar ook deels in de omliggende provincies..

Functie

Je bent zelfstandig betrokken bij de calculatie voor diverse projecten in de GWW en droge waterbouw. Projecten worden vanaf RAW bestek en tekeningen gecalculeerd! Je rekent aan projecten in de betonbouw. Te denken valt aan verkeersbruggen, fiets- en voetgangersbruggen, bergbezinkbassins, laaddokken en kadeconstructies. Je neemt de bestekken door, je verwerkt de nota van inlichtingen, normt en prijst af en je berekent de ABK. Je vervaardigt de concept inschrijfbegroting, en de project risico inventarisatie. Na oplevering maak jij de nacalculatie op.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS civiele techniek en je hebt een gedegen kennis van de RAW systematiek en UAV-gc contracten. Je woont in een straal van max 35 kilometer rondom Almere.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een jaarcontract aan te bieden. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.