Calculator – Horssen

Introductie

Ben jij een gedreven bouwkundig calculator die oog heeft voor precisie en toe is aan een nieuwe uitdaging? Vanwege uitbreiding bij de opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een calculator.

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf met disciplines als utiliteitsbouw, betonbouw, agrarische bouw en woningbouw. Kortom een breed inzetbaar aannemersbedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit vanaf het eerste initiatief tot en met oplevering.

Functie

Als calculator zorg je voor gedetailleerde calculatiebegrotingen. Je zet vergelijkingen op en vraagt offertes op bij onderaannemers en leveranciers. Je verzorgt rekenwerk voor tenders en aanbestedingen. Je werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder ben je verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. Je werkt nauw samen met je collega’s.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als calculator. Je bent proactief, gedreven, collegiaal en je werkt zeer accuraat. Je werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. Je toont ondernemerschap, bent positief, doortastend en besluitvaardig. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig sterk.

Aanbod

Je gaat werken in een professionele omgeving, in een afdeling met een solide positie binnen de organisatie. Omdat jij en je team goed werk leveren wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Dat vindt de opdrachtgever vanzelfsprekend. Daarom investeren zij in mensen, processen en innovaties.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.