Calculator Civiele Techniek (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Wordt jij enthousiast van grote landelijke projecten met een naam, dan is dit jouw uitdaging bij de aannemer met een naam. Wij zoeken op basis van een werving en selectieprocedure een ervaren calculator Civiele werken voor Infra, Rail, Metro en Dijkversterking projecten. Wil je meer weten bel mij vandaag nog, voor een afspraak!

Organisatie

De organisatie is een grote landelijke aannemer met een grote naam in de markt en werkt vanuit diverse locaties in Nederland. Het is een grote organisatie, maar door de projectteams leer jij je collega’s goed kennen.

Deze organisatie is actief op het gebied van GWW, Infra, Dijken, Water, Wegen en Beton bouw.

Functie

Als Calculator ben je betrokken bij initiatieffase en denk je mee in het realiseren van het project tegen de beste condities. Je werkt samen in een team van enthousiaste collega’s. Je bepaald de kostprijs van het project!
Jij onderhoud contact met klanten, leveranciers en onderaannemers.
de aangeboden projecten reken je uit aan de hand van bestekken en voor vaste relaties neem je het werk ter plekke op om de juiste kostprijs te bepalen.
Daarnaast geef je advies richting zowel de klant als naar jouw collega.
Bij opdracht draag je zorg voor goede projectoverdracht naar de uitvoering/werkvoorbereiding.
Uiteraard controleer je alle documenten en zorg je voor een compleet projectdossier.

Functie-eisen

Je beschikt over een minimaal afgeronde opleiding Civiele Techniek en minimaal 2 jaar werkervaring als calculator GWW.

Aanbod

Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en betrokkenheid vanaf het begin tot en met de oplevering van het project.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.