Calculator Civiele Betonbouw – Almere

Introductie

In deze functie van zelfstandig calculator draagt u zorg voor het opstellen van werkbegrotingen, calculaties en een kostenindicatie voor GWW projecten in het algemeen en specifiek voor beton- en kustwerken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in zowel de civiele techniek als de bouwkunde. Haar expertise ligt met name bij het realiseren van complexe infrastructurele werken. Zowel voor binnenstedelijke gebieden als voor werkzaamheden in nieuwe ontwikkelingsgebieden, bieden zij vanaf ontwerp tot en met realisatie het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Functie

In deze functie van zelfstandig calculator draagt u zorg voor het opstellen van werkbegrotingen, calculaties en een kostenindicatie voor GWW projecten in het algemeen en specifiek voor beton- en kustwerken.U kunt betrokken zijn bij de traditionele RAW-projecten maar ook bij D&C projecten. Naast het sec berekenen van de kostprijs draagt u alternatieven aan en stelt u risicoanalyses op.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS civiele techniek en beschikt u over aantoonbare ervaring in de betonbouw. Bovendien bent u bekend met de programma’s Office, Metacom, UAV-Gc en D&C.

Aanbod

In eerste instantie gaat het hier om een detacheringsperiode van 12 maanden.U krijgt een arbeidspakket aangeboden conform de CAO. Bij goed functioneren zal onze opdrachtgever u uiteindelijk een contract aanbieden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.