Calculator Civiele Betonbouw – Almere

Introductie

Jij als zelfstandig calculator draagt zorg voor het opstellen van werkbegrotingen, calculaties en een kostenindicatie voor GWW projecten in het algemeen en specifiek voor beton- en kunstwerken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in zowel de civiele techniek als de bouwkunde. Haar expertise ligt met name bij het realiseren van complexe infrastructurele werken. Zowel voor binnenstedelijke gebieden als voor werkzaamheden in nieuwe ontwikkelingsgebieden, bieden zij vanaf ontwerp tot en met realisatie het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Functie

In deze functie van zelfstandig calculator draag je zorg voor het opstellen van werkbegrotingen, calculaties en een kostenindicatie voor GWW projecten in het algemeen en specifiek voor beton- en kunstwerken. Je kunt betrokken zijn bij de traditionele RAW-projecten maar ook bij D&C projecten. Naast het sec berekenen van de kostprijs draag je alternatieven aan en stel je risicoanalyses op.

Functie-eisen

Een diploma HTS civiele techniek is voor deze functie vereist en je beschikt over aantoonbare ervaring in de betonbouw. Bovendien ben je bekend met de programma’s Office, Metacom, UAV-Gc en D&C.

Aanbod

Het betreft een detacheringsperiode van 12 maanden. Je krijgt een arbeidspakket aangeboden conform de CAO. Bij goed functioneren zal onze opdrachtgever je uiteindelijk een vast contract aanbieden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.