Calculator B&U – Bergen Op Zoom

Introductie

Ben jij op zoek naar vrijheid, uitdaging en zelfstandigheid in een gezellig omgeving stop dan maar met zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familie bedrijf op gericht in de jaren 50. In de begin jaren waren ze vooral bezig met woningbouw en dit is later uitgebreid naar bedrijven/industrie. Ze staan vrij flexibel in de markt en bewegen mee met wat de markt vraagt. Het is een vrij platte organisatie wat zorgt voor een prettige werksfeer. Ze hebben unieke en complexe opgaven in wonen en zorg, utiliteit en industrie. Er wordt veel waarde gehecht aan vertrouwen in relaties met klanten en ketenpartners.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het uitrekenen en bepalen van de kostprijs in overleg en samenspraak met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je werkt nauw samen met hoofd bedrijfsbureau, projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Bouwkunde en het werk- en denkniveau van een HBO’er. Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring als calculator in projecten t/m 5 miljoen en dan voornamelijk Utiliteitsbouw.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel hieraan voorafgaand een detacheringsperiode via Centerpoint. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.