Calculator Bouw – ’s Hertogenbosch

Introductie

Uitdagende functie voor een allround calculator die graag van begin tot eind verantwoordelijk is voor zijn of haar projecten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Brabant. Het bedrijf is actief in de woningbouw- utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Functie

Als calculator maakt u zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan onder leiding van de projectleider of directie. Daarnaast verzorgt u ook de kostprijsberekeningen of delen daarvan aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder bent u verantwoordelijk voor het uitrekenen van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast geeft u gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. In voorkomende gevallen neemt u ook het werk op.

Functie eisen

U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig calculator bij een aannemer. U bent proactief, gedreven en werkt zeer accuraat. U werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in Noord Brabant en u bent een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijk salaris en besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.