Calculator (32-40 uur per week) – Utrecht

Introductie

Wil jij calculeren aan niet standaard projecten en echt mooi werk realiseren, solliciteer dan vandaag nog op deze uitdagende vaste baan bij onze opdrachtgever. Je komt te werken aan verbouw, transformatie, renovatie en nieuwbouw projecten.

Organisatie

De organisatie is gelegen in het werkgebied Utrecht en realiseert mooie renovatie, restauratie en transformatie projecten aan o.a. monumentale boerderijen en grachtenpanden in de omgeving Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Functie

Als calculator kom je te werken in een groeiende bouwonderneming gespecialiseerd is in echt mooie renovatie-, restauratie- en transformatie projecten. De organisatie is een middelgrote aannemer en realiseert een mooie plek om te wonen of te werken voor de particuliere of zakelijke klant. De sfeer binnen de organisatie kenmerkt zich als familiair en ontspannen.

Als calculator ben jij verantwoordelijk voor het uitrekenen van de binnen gekomen aanvragen in IBIS Trad. Je beoordeelt de technisch aangeleverde informatie en stelt de calculaties op om tot een goede inschrijving te komen.
Bij opdracht werk je alles verder uit en ondersteun je de werkvoorbereiders en inkopers van het project.

Functie-eisen

De calculator die wij zoeken heeft kennis van Word/Excel, IBIS Trad en Bouwoffice. Je hebt minimaal een afgeronde MBO bouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring als calculator.
Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen, dat je accuraat, procesmatig en gestructureerd werkt.
Omdat je veelvuldig klant- en leverancierscontact hebt is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent

Aanbod

Ons aanbod is dat je, na een detacheringsperiode, een vaste aanstelling bij de opdrachtgever kan verwachten en het salaris en arbeidsvoorwaarden conform de UTA CAO zijn.
Je krijgt verantwoordelijk werk binnen een dynamische en enthousiast team.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.