Cad/Revit tekenaar bouw (Vaste baan) – Zoetermeer

Introductie

Wil jij graag bijdragen aan de 3D beleving van de klant dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is van oorsprong een technisch tekenbureau die gespecialiseerd is in 3d scannen bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en (brand)veiligheid. Alle afdelingen bevinden zich op dezelfde verdiepingen waardoor er goed gespard met elkaar kan worden. Hierdoor kan je ook goed van elkaar leren. Het doel van de opdrachtgever is het zoveel mogelijk ondersteunen in het tekenkundige proces.Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het beheren van technische tekeningen & documenten en gebruiken ze hun eigen ontwikkelde oplossingen om de klanten te ontzorgen.

Functie

Als CAD tekenaar kom je in een enthousiast en vakkundig team terecht met verschillende disciplines. Het team zorgt ervoor dat alle tekeningen aan alle eisen en regelgeving voldoen. De opdrachtgever zorgt ervoor dat een optimaal eindproduct aan de opdrachtgever wordt geleverd. Daarnaast staan ze open voor eigen ideeën, zoals bijvoorbeeld een 3D printer die ze hebben aangeschaft, ze zijn bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een drone etc. Kennis en ervaring in Autocad en Revit is wel een must, maar ze zijn wel bereid om te investeren in jou!

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma bouwkunde met relevante ervaring met Autocad en Revit. Je bent iemand die leergierig is en ook graag in zichzelf investeert. Je hebt goede communicatie en sociale vaardigheden. En je staat open om je horizon te verbreden omdat de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, ook mogelijk in één van de anderevakgebieden liggen(elektrotechniek, werktuigbouwkunde en veiligheid.


Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband bij een leuk team met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.