Bouwkundige Revit Tekenaar – Amersfoort

Introductie

In de functie van bouwkundig tekenaar werkt u het DO uit naar bestek-, werk- en detailtekeningen. U bent bekend met Autocad, Revit en Solibri.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend architectenbureau. Zij zijn actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw en voor de organisatie zijn 190 mensen werkzaam.

Functie

Gezien de aantrekkende markt is onze opdrachtgever op zoek naar jonge talenten met al enkele jaren ervaring in de functie van bouwkundig tekenaar. In deze functie werkt u het DO uit naar bestek-, werk- en detailtekeningen. U bent bekend met Autocad, Revit en Solibri.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. U hebt kennis van de diverse tekenprogramma’s zoals Autocad, Revit en Solibri. Met voorkeur bent u woonachtig in of rondom de stad Utrecht.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt u, door onze opdrachtgever, een arbeidsovereenkomst aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.