Bouwkundig Werkvoorbereider – Utrecht

Introductie

Werkvoorbereider renovatie, nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden van woningbouw tot complexe utilitaire bouw.

Organisatie

De organisatie is een familiebedrijf wat zich richt op renovatie, onderhoud en nieuwbouw van woningen en u-bouw projecten in de regio Utrecht. De organisatie kenmerkt zich als een hecht team met korte en directe lijnen. Voor deze organisatie zoek ik een werkvoorbereider die op zoek is naar vastigheid en geen carrière tijger.

Functie

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider aan renovatie, onderhoud en nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht.
Jij bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en planning zodat alles in de uitvoering volgens planning, kwaliteit en veiligheid verloopt. Je stuurt en coördineert het werk en signaleert tijdig eventuele problemen.
Je komt te werken in een organisatie waar eerlijkheid en directheid wordt gewaardeerd en jouw mening belangrijk vindt.

Functie-eisen

Herken jij je in de volgende eigenschappen, zelfstandig, flexibel, gestructureerd en een planner, dan is de kans groot dat jij de werkvoorbereider bent die ik zoek.
Verder is het belangrijk dat je beschikt over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider. Daarnaast ben je communicatief vaardig, klantvriendelijk en ben je een geboren teamplayer.

Aanbod

Je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de bouw CAO en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie. Na het eerste contract wordt bij goed functioneren jou een vastdienstverband aangeboden, want dat is norm in een familiebedrijf.
De werkvoorbereider gaat in deze organisatie net een stap verder dan een reguliere werkvoorbereider hierdoor kom je met alle facetten van de bouwtechniek in aanraking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.