Bouwkundig Uitvoerder Zorginstelling (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Ben jij de uitvoerder met ervaring in de renovatie/verbouw van ziekenhuizen en zorginstellingen? Zo ja, dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je en het gaat hier om een vaste baan!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in meerdere disciplines van de bouw. Zo ontwikkelt zij grote woningbouwprojecten, is zij actief in de renovatie van woningen en heeft daarnaast een kleine afdeling actief in de restauratie. Daarnaast heeft zij een afdeling gespecialiseerd in de verbouw en renovatie van ziekenhuizen en zorginstellingen. Haar werkgebied is voornamelijk in groot Amsterdam.

Functie

Voor de afdeling die gespecialiseerd is in de verbouw en renovatie van ziekenhuizen en zorginstellingen zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder.

Als uitvoerder werk jij voornamelijk in één van de ziekenhuizen in Amsterdam. Op en vanuit de locatie zorg je ervoor dat de dagelijkse projecten en mutaties vlekkeloos verlopen. Zo stuur jij de collega’s en onderaannemers dagelijks aan en ben jij het aanspreekpunt voor vragen vanuit de opdrachtgever. Aangezien er altijd in “bewoonde situatie” gewerkt wordt vraagt dit om een speciale benadering, maar het zorgt ook voor een leuke variatie in je werk.

Je maakt deel uit van een hecht team van collega’s bestaande uit timmermannen, schilders, werkvoorbereiders, projectbegeleider en een bedrijfsleider.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma MTS bouwkunde, geldig certificaat VCA VO, geldig rijbewijs en heb je de nodige kennis van de verschillende automatiseringsprogramma’s. Je bent communicatief sterk en gezien er gewerkt wordt tussen de patiënten en verplegend personeel door, worden jouw sociale vaardigheden op de proef gesteld

Aanbod

Onze opdrachtgever gaat direct een vast dienstverband met je aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en een leaseauto hoort ook bij de functie!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.