Bouwkundig tekenaar – Eindhoven

Introductie

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zoeken we per direct een ervaren bouwkundig tekenaar met ambitie!

Organisatie

In de functie van bouwkundig tekenaar met Revit ervaring vervult u een ondersteunende rol binnen een zeer vooruitstrevend bouwbedrijf. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als daadkrachtig, kwaliteitsbewust, betrokken en betrouwbaar.

Functie

Als bouwkundig tekenaar bent u primair verantwoordelijk voor de technische uitwerking van projecten, al dan niet zelfstandig of in samenwerking met collega’s. U voert het tekenwerk uit, adviseert sales met betrekking tot verkregen aanvragen, signaleert meer-en minderwerk en draagt zorg voor een goed geordend archief. U overlegt met de afdelingen productie en sales met betrekking tot het tekenwerk. U groeit snel naar een rol waarin u ook bouwkundige ramingen maakt, medewerkers aanstuurt of optreedt als projectcoördinator.

Functie eisen

U bent in het bezit van het diploma MTS bouwkunde en heeft minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie. U heeft ervaring met Revit, Autocad en aanverwante softwarepakketten. U heeft gevoel voor commercie en cijfers en ervaring in de bouwsector. U bent woonachtig in de provincie Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele collegiale sfeer en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.