Bouwkundig tekenaar ArchiCAD – Utrecht

Introductie

Ben jij als bouwkundig tekenaar gedreven in ArchiCAD en wil jij werken in een hecht team, dan heb ik voor jou een mooie werkplek bij een veelzijdig architectenbureau

Organisatie

De organisatie is een veelzijdig en erkend restauratie architectenbureau met een rijke historie en betrokken bij vele restauratiewerken van monumentale gebouwen in Nederland.

Functie

Je komt te werken in een hecht team als ArchiCAD tekenaar en je werkt nieuwbouw, verbouw, restauratie projecten van woningbouw en utiliteitsbouw uit. Je werkt onder begeleiding van een ontwerpmanager in een projectteam alle tekeningen vanaf ontwerp tot definitieve fase uit.
Deze organisatie is groeiend en de order portefeuille voor 2021 is goed gevuld.

Functie-eisen

Heb jij ervaring met ArchiCAD of bekend met vergelijkbare tekenprogramma’s en wil je bij een gedegen architectenbureau werken dan zie ik graag jouw CV tegemoet.
De kandidaat heeft minimaal een HBO bouwkunde diploma en het liefst 2 jaar relevante werkervaring. Verder ben je communicatief vaardig omdat je veel contact hebt met de opdrachtgever, aannemer, projectleider.
Jij beheerst de Nederlandse taal zeer goed zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Je komt te werken in een prettig team van ervaren bouwkundig tekenaars. Bij deze organisatie ben je niet zo maar een tekenaar, want het is jouw project waar jij verantwoordelijk voor bent en jij begeleid het van begin tot het eind.
Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.