Bouwkundig Tekenaar – Amersfoort

Introductie

Als bouwkundig tekenaar bent u bij dit bureau betrokken bij een diversiteit aan projecten in de utiliteitsbouw en kleinschalige woningbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een een klein architectenbureau met 5 medewerkers. Zij onderscheidt zich doordat zij diverse disciplines in huis hebben: architectuur, interieur, logistiek en techniek. Dit stelt hun in staat om integraal te ontwerpen. Overleg, verantwoordelijkheid nemen, integriteit en elkaar waarderen zijn belangrijke waarden binnen het bureau.

Functie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van bouwvoorbereidingstekeningen en bouwuitvoeringstekeningen. Uiteraard werkt u het SO eerst uit tot VO en DO. Daarnaast houdt u de totale tekeningenstroom bij tussen de diverse disciplines.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en hebt u minimaal 3 jaar ervaring in een gelijke functie. U beheerst de tekenprogramma’s Revit en AutoCad en u hebt kennis van het bouwbesluit. Naast bovengenoemde vaardigheden bent u communicatief, woonachtig in het midden van het land en bent u in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Bij goed functioneren wordt u na deze periode een vaste aanstelling aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.