Bouwkundig Revit Modelleur – Sassenheim

Introductie

Ben jij de Revit Modelleur die zelfstandig aan het werk gaat, initiatief toont en met de organisatie mee denkt? Neem dan contact op met Centerpoint!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot architectenbureau met 17 enthousiaste medewerkers. Ze zijn actief in alle disciplines van de bouw en doen dit al ruim 40 jaar. Haar werkgebied is de gehele Randstad maar het kerngebied ligt in de Bollenstreek.

Functie

Jij bent als Revit Modelleur betrokken vanaf het VO tot en met de uitvoeringstekeningen. Je werkt zelfstandig aan de kleinere projecten en in teamverband voor de grotere en complexere projecten.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal het diploma HTS Bouwkunde en aantoonbare ervaring met het modelleren in Revit en BIM. Indien jij de ambitie hebt dan krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Aanbod

Onze opdrachtgever zal eerst een detacheringsperiode van 9 maanden aangaan. Bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.