Bouwkundig Projectleider schadeprojecten. – Schadeprojecten in de regio Noord Holland, Utrecht en Flevoland

Introductie

Ben je de projectleider die zelfstandig schadeprojecten aan woningen en gebouwen kan opnemen en herstellen, dan heb ik voor jou een mooie uitdaging als projectleider schadeprojecten

Organisatie

De organisatie werkt voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord Holland, Utrecht en Flevoland en is gespecialiseerd in herstel van storm-, brand- of waterschade aan woningen en gebouwen.

Functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de bouwtechnische uitvoering en aansturing van schadeprojecten. Je begeleid het project vanaf de opname tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de planning, offertes, voorbereiding, inkoop en aansturing van de onderaannemers en eigen personeel. Naast het technische en financiële aspect zorg je voor een realistische uitvoering conform alle bouwvoorschriften, wet en regelgeving.

Functie-eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je proactief bent en alles goed kan overzien. je beschikt over goede commerciële, organisatorische en leidinggevende capaciteiten.
Verder is het belangrijk dat je minimaal een mbo bouwkunde opleiding heeft genoten en minstens 5 jaar relevante werkervaring heeft als projectleider.

Aanbod

De organisatie bied jou een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Verder kan je rekenen op een goed salaris, leaseauto en een telefoon. Bij goed functioneren is een vaste betrekking bespreekbaar.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.