Bouwkundig Projectleider schadeprojecten. – Schadeprojecten in de regio Noord Holland, Utrecht en Flevoland

Introductie

Bent u de projectleider die zelfstandig schadeprojecten aan woningen en gebouwen kan opnemen en herstellen, dan hebben wij voor u een mooie uitdaging als projectleider schadeprojecten

Organisatie

Onze klant werkt voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord Holland, Utrecht en Flevoland en is gespecialiseerd in herstel van storm-, brand- of waterschade aan woningen en gebouwen.

Functie

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de technische uitvoering en aansturing van schadeprojecten. U begeleid het project vanaf de opname tot en met de oplevering. U bent verantwoordelijk voor de planning, offertes, voorbereiding, inkoop en aansturing van de onderaannemers en eigen personeel. Naast het technische en financiële aspect zorgt u voor een realistische uitvoering conform alle bouwvoorschriften, wet en regelgeving.

Functie-eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat u proactief bent en alles goed kan overzien. U beschikt over goede commerciële, organisatorische en leidinggevende capaciteiten.
Verder is het belangrijk dat u minimaal een mbo bouwkunde opleiding heeft genoten en minstens 5 jaar relevante werkervaring heeft als projectleider.

Aanbod

Wij bieden u een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Verder kunt u rekenen op een goed salaris, leaseauto en een telefoon. Bij goed functioneren is een vaste betrekking bespreekbaar.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.