bouwkundig projectcoördinator (werving en selectie procedure). – Utrecht

Introductie

Ben jij een goede projectplanner/coördinator en heb je ervaring met bouwkundige onderhoudswerkzaamheden dan hebben wij een uitdagende vacature voor jou. Dit betreft een vacature op basis van een werving en selectie procedure, je komt direct bij de opdrachtgever in dienst.

Organisatie

De organisatie is een middelgrote vastgoedbeheerder van woningen, commerciële gebouwen en zorginstellingen in het midden van het land.

Functie

Als bouwkundig projectplanner heb je een dynamische baan en werk je nauw samen met opzichters en vaklieden aan dagelijks onderhoudsprojecten. Je verzorgt de projectvoorbereiding en de planning van de onderhoudswerkzaamheden en controleer je de voortgang van het project. Naast het technische aspect controleer je het budget en de binnengekomen facturen. Verder zorg je voor een goede communicatie naar de bewoners omtrent de planning en uitvoering van de werken.
Naast de dagelijkse werkzaamheden heb je ook een signalerende functie en betrek je de partijen bij diverse onderwerpen zoals asbest, storm, brand of waterschade.

Functie-eisen

Heb je ervaring met dagelijks onderhoudsprojecten en ben je communicatief vaardig, werk je gestructureerd aan een goede uitvoeringsplanning dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.
Om deze functie goed uit te kunnen voeren zoeken wij iemand met een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en heb je minimaal 2 jaar ervaring in het plannen en voorbereiden van dagelijks onderhoudsprojecten.

Aanbod

Wij bieden jou een dynamische functie binnen een middelgrote vastgoedbeheerder van woningen, commercieel vastgoed en zorginstellingen. Je kan rekenen op een prettige werksfeer en ervaren collega’s.
Daarnaast krijg je een markt conform salaris op basis van schaal G van de CAO Woondiensten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.