Bouwkundig Inspecteur (kwaliteit) – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een ervaren Bouwkundig Inspecteur

Organisatie

Onze relatie is een multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau

Functie

Als bouwkundig inspecteur bezoekt inspecteert u gebouwen op kwaliteit en uitvoering. U inspecteert zowel constructief, bouwkundig als installatietechnisch van uiteenlopende projecten in Nederland.U bent veel onderweg en maakt na het bezoeken van het werk een uitgebreid verslag en overlegt met de projectleider over wat u heeft geïnspecteerd.
Uw kennis en ervaring wordt gebruikt in het ontwerpteam van projecten.

Functie-eisen

Wij vragen van u een afgeronde HBO opleiding en een gezonde passie voor kwaliteit, constructie en uitvoering.
Rijbewijs B
Verder bent u communicatief vaardig, klantvriendelijk en representatief.

Aanbod

U maakt deel uit van een dynamische werkomgeving en u levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de projecten.
Wij bieden u goede arbeidsvoorwaarden en een concurrerend salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.