Bouwkundig Calculator. – Regio Utrecht

Introductie

Wilt u een belangrijke rol spelen in het bouwteam, wordt dan onze bouwkundig calculator.

Organisatie

Onze relatie is een internationale aannemer en actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw en van nieuwbouw tot en met renovatie projecten.

Functie

Als bouwkundig calculator werkt u aan diverse woningbouw of utiliteitsbouw projecten van nieuwbouw tot renovatie. U bepaald met behulp van Ibis Trad de kostprijzen en stelt de begrotingen op. U bestudeert nauwkeurig het bestek en alle tekeningen en stelt de juiste vragen en indien mogelijk komt u met alternatieven en geeft u advies. U controleert het meer en minderwerk en bent u betrokken bij de uitvoering van het project.

Functie-eisen

Omdat u een belangrijke rol heeft binnen het team is het belangrijk dat u nauwkeurig, analytisch en assertief bent. Uiteraard beschikt u over een goed overzicht van de bouwkosten en de geldende bouwvoorschriften.
U heeft minimaal een MBO opleiding en bij voorkeur 2 jaar werkervaring als bouwkundig calculator.

Aanbod

Wij bieden u naast een salaris volgens het UTA CAO en een dynamische werkomgeving binnen een organisatie waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.