Bouwkundig Calculator – Regio Utrecht

Introductie

Wil jij een belangrijke rol spelen in het bouwteam, wordt dan onze bouwkundig calculator.

Organisatie

De organisatie is een internationale aannemer en actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw en van nieuwbouw tot en met renovatie projecten.

Functie

Als bouwkundig calculator werk je aan diverse woningbouw of utiliteitsbouw projecten van nieuwbouw tot renovatie. Jij bepaald met behulp van Ibis Trad de kostprijzen en stelt de begrotingen op. Je bestudeert nauwkeurig het bestek en alle tekeningen en stelt de juiste vragen en indien mogelijk kom je met alternatieven en geef je advies. Je controleert het meer en minderwerk en ben je betrokken bij de uitvoering van het project.

Functie-eisen

Omdat je een belangrijke rol heb binnen het team is het belangrijk dat je zeer nauwkeurig, analytisch en assertief bent. Uiteraard beschik je over een goed overzicht van de bouwkosten en de geldende bouwvoorschriften.
Je hebt minimaal een MBO opleiding Bouwkunde en bij voorkeur 2 jaar werkervaring als bouwkundig calculator.

Aanbod

Wij bieden je naast een salaris volgens het UTA CAO en een dynamische werkomgeving binnen een organisatie waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.