bouwkundig adviseur/ NEN 2767 inspecteur – regio Overijssel, Gelderland en Drenthe

Introductie

Ambieer jij de functie van inspecteur NEN 2767 en heb jij ervaring het inspecteren en inventariseren van gebouwen volgens conditiemeting methodiek NEN 2767, lees dan verder en solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie binnen het onderhoudsteam. De vacature is op basis van een werving en selectieprocedure.   

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend adviesbureau dat werkzaam is voor vastgoedbeheerders van woningen, appartementen en zorgcomplexen. 
Je komt te werken binnen een prettig team op de afdeling onderhoudscontracten. 

Functie

Je gaat zelfstandig gebouwen inspecteren volgens conditiemeting methodiek NEN 2767 en je verwerkt alle gegevens in de inspectierapporten en Meerjaren onderhoudsplannen. Je maakt met behulp van Ibis-Main begrotingen en je geeft advies naar de klant omtrent de verwachte onderhoudskosten voor de komende jaren. Daarnaast ben je betrokken bij het voorbereiden van het groot en planmatig onderhoud en begeleid je de tijdens de uitvoering de werkzaamheden.

Functie-eisen

Ben jij bekend met NEN 2767 en heb jij al de nodige werkervaring als bouwkundig adviseur van planmatig onderhoud, dan zoeken wij jou!
het is belangrijk dat je beschikt over een mbo bouwkunde diploma en affiniteit hebt met planmatig onderhoud. Het is een pre als je ervaring hebt met Ibis- main.

Je bent flexibel en je bent bereid om door heel Nederland te reizen.  

Aanbod

Een zelfstandige functie met veel afwisseling en binnen een klein team van bouwkundig adviseurs. 

Je krijgt een jaarcontract en studiegeld voor het volgen van opleidingen en cursussen. Jouw salaris is onderhandelbaar, maar passend bij jouw ambitie en werkervaring. 
Om alle projecten te bezoeken, krijg je een leaseauto, mobiele telefoon en een laptop.

Je kan kiezen tussen een werkweek van 32 of 40 uur per week. 

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature