Bouwkundig Adviseur meerjaren onderhoudsplanning – Midden Nederland

Introductie

Wij zoeken een ervaren Bouwkundig Adviseur op gebied van meerjaren onderhoudsplannen

Organisatie

U werkt voor een dynamisch bouwkundig adviesbureau die verschillende diensten binnen de vastgoedsector aanbied.

Functie

Wij zoeken een ervaren Inspecteur meerjaren onderhoudsplanning NEN 2767/RVB Boei.
U bent in staat om zelfstandig de technische staat van de gebouwen te bepalen aan de hand van het meetrapport, u verwerkt alle technische gegevens in een bruikbare meerjaren onderhoudsplanning. U bent in staat om de klant te adviseren bij het uitvoeren van het onderhoud. U bent op de hoogte van de geldende bouwnormen en kosten en kunt de klant goed begeleiden bij de voorbereiding van de projecten. U weet de beste aannemers te selecteren voor de projecten en u begeleid de projecten in de uitvoeringsfase.

Functie-eisen

U bent gedreven in het opnemen van de gebouwen conform NEN 2767/RVB Boei en u kunt de vertaalslag maken naar een gedegen meerjaren onderhoudsplan en begroting.
Naast het technische aspect van de functie bent u een adviseur en kunt u de eigenaar van de gebouwen goed begeleiden in het uitvoeren en realiseren van alle onderhoudswerkzaamheden.
U heeft minimaal een afgeronde MBO bouwkunde opleiding en ervaring met NEN2767, u beschikt over goede sociale en communicatief vaardigheden.
Belangrijk in ons vak is dat u positief bent, representatief en empathisch.

Herkent u zich in het omschreven profiel, dan bent u wellicht de adviseur die wij zoeken.

Aanbod

U kunt naast een goed salaris rekenen op een leaseauto, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.