Bouwkundig Adviseur – Amersfoort

Introductie

Bouwkundig adviseur voor diverse bouwtechnische en energie vragen woningbouw

Organisatie

Onze relatie heeft een adviserende rol omtrent diverse bouwtechnische vragen en geeft klantadvies.

Functie

U bent het aanspreekpunt voor alle bouwtechnische vragen van onze klanten. U inventariseert telefonisch de situatie en geeft advies.
Welke vragen kunt u verwachten, isolatiemogelijkheden, 0 op de energie meter, bouwbesluit vragen, bouwtechnische problemen en normeringen.
U inventariseert telefonisch bij de klant wat precies de vraag is om zo een helder en compleet beeld te krijgen en de klant goed kan informeren over de mogelijkheden.
U kunt gebruik maken van interne specialisten voor specifieke klantvragen.

Functie eisen

U heeft minimaal een mbo opleiding bouwtechniek of u bent studerend aan HBO opleiding bouwtechniek dan komen wij graag met u in contact.
U bent communicatief vaardig

Aanbod

Wij bieden een leuke uitdagende baan als bouwkundig technisch adviseur met een marktconform salaris.

functie voor 24 – 32 uur per week

wisselende werktijden en werkrooster

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.