(BIM Revit Tekla) Modelleur Woningbouw en Utiliteitsbouw (vaste baan) – Veenendaal

Introductie

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging binnen een jong team van enthousiaste collega’s die actief zijn in nieuwbouw, transformatie van woningbouw, appartementen, villa’s, recreatiewoningen en hallenbouw.
Je werkt in een hecht team van werkvoorbereider en calculator, door jullie samenwerking is het project een succes en als tekenaar werk je in een vroeg stadium samen met de calculator om in het offerte traject te kijken naar het ontwerp, alternatieven en hoeveelheden.
De tekenaar is een belangrijke schakel in het gehele bouwproces.

Organisatie

De organisatie is een vrij jonge aannemer en valt onder een timmerfabriek waar de elementen in de houtbouw worden gefabriceerd. De aannemer is een bouwer van traditioneel, prefab in beton en HSB elementen. Projecten zijn divers, van woningbouw, recreatie woningen, villa’s, utiliteitsbouw en winkelbouw.
Kenmerkend is voor deze organisatie de aanpak mentaliteit en het maken van heldere afspraken en een goede voorbereiding en netheid op de bouw.

Functie

Als Modelleur ga jij alle werk-, detail-, aanzicht, doorsnede en overzicht tekeningen maken in een 3D model. De projecten zijn divers de ene keer werk je aan een villa, de andere keer aan een recreatie woningbouwproject en vervolgens zit je in een winkelconcept of een kantoorbouw met een hal.
Je werkt nauw samen met de calculator of werkvoorbereider en als team zorgen jullie voor een goede voorbereiding en een haalbare planning. Het is een relatief klein team maar in staat om te concurreren met de grotere aannemers. Mentaliteit, realisme, grondigheid, flexibiliteit en openheid zijn de sleutelwoorden tot succes.

Functie-eisen

Voor deze functie is het nodig dat jij overweg kan met Autocad, Tekla of Revit en in staat bent om elk gebouw te modelleren zodat iedereen kan werken met jouw tekeningen en alle informatie kan vertalen naar een praktische en realistische uitvoering.
Wij zoeken een modelleur die ervaring heeft in de woningbouw of utiliteitsbouw en minimaal een afgeronde MBO Bouwkunde diploma.
Je woont op max 35 minuten van Veenendaal.

Kom je net van school en wil je gaan starten als BIM modelleur, reageer dan ook, want deze aannemer maakt ook ruimte voor jong talent en er is een goede begeleider in house voor jou!

Aanbod

De eerste periode is een detacheringstermijn en na deze periode krijg je een vaste aanstelling bij deze aannemer, jouw salaris is onderhandelbaar, het past bij jouw ambitie en ervaring. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden conform het UTA bouw CAO is van toepassing gedurende de detacheringsperiode.
Je komt te werken in een ambitieuze omgeving, met een realistische kijk op projecten, met een open werksfeer en gericht is op kwaliteit en duurzaamheid.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.