BIM/Revit Modelleur – Soest

Introductie

Wij zoeken een startende BIM/Revit Modelleur.

Organisatie

U werkt bij onze opdrachtgever aan diverse projecten zoals Scholen, Zorginstellingen, Sport accommodaties, Luxe woningbouw en Kantoorpanden.

Functie

Als startende BIM/Revit modelleur werkt u samen met de architect het ontwerp uit naar bestek, werk- en detailtekeningen.
In sommige situaties bezoekt u de locatie en brengt u de bestaande toestand in kaart om aanpassingen van de klant daarin te verwerken.
U kan zich goed ontwikkelen als zelfstandig BIM/Revit modelleur op gebied van ontwerp en technische tekeningen.


Functie-eisen

U heeft een afgeronde opleiding MBO richting bouwtechniek en ervaring met AutoCAD of Revit.


Aanbod

Werken bij een deskundig architectenbureau waar duurzaamheid en modulair bouwen centraal staat.
Naast een inspirerende werkplek krijgt u een salaris conform de CAO voor architectenbureaus.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638674291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.