BIM Modelleur. Vaste Baan – Nieuwkuijk

Introductie

BIM talent? Ik ben op zoek naar jou! Kom je het team van de opdrachtgever versterken met je kennis en enthousiasme? Zij zorgen voor uitdagende bedrijfshuisvestingsprojecten waar jij je modelleer skills op kunt uitleven!

Organisatie

BIM is bij de opdrachtgever een bedrijfsfilosofie. Geen 3 D tekenpakket, doel op zich of hulpmiddel, maar de kern van het projectproces. Ze gebruiken BIM vanaf het ontwerp tot en met de bouwplaats. Het modelleren vraagt creativiteit en steeds weer andere oplossingen. De opdrachtgever realiseert steeds grotere en complexere projecten. Ze creëren gebouwen in prefab beton, staal en hout, maar ook in mooie combinaties. Dat zorgt ervoor dat je steeds weer nieuwe dingen leert.

Functie

Als BIM modelleur creëer je modellen in de verschillende fases van het Design & Build traject in Revit. Je creëert BIM-modellen vanuit je bouwkundige kennis en hierbij hou je rekening met diverse aspecten. Denk bijvoorbeeld aan BREEAM-onderdelen, voorschriften uit het Bouwbesluit, eisen van de brandweer of gemeente, input van de co-makers, etc. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de modellen en projecten goed verlopen. Je hebt rechtstreeks contact met de diverse opdrachtgevers, adviseurs en overige betrokkenen.

Functie-eisen

En afgeronde HBO diploma Bouwkunde en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent enthousiast en hebt een leergierige instelling. Je hebt ruimtelijk en bouwkundige inzicht en je voelt je betrokken bij je projecten. Je bent communicatief sterk en je kunt met verschillende gesprekspartners uit de voeten. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je bent sterkt in conceptueel denken en een sterk analytische vermogen. Ervaring met Revit is een pré.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Bovendien bieden ze je de kans om je als BIM modelleur te ontwikkelen. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt en een leuke en actieve personeelsvereniging. Bovendien een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.