BIM-Modelleur – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Voor een innovatief bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieuze BIM-modelleur.

Organisatie

U gaat werken in een organisatie die vooruitstrevend is. Onze opdrachtgever bouwt mooie projecten binnen de woningbouw maar ook grootschalige utiliteitswerken. Ze werken met BIM en projecten worden uitgevoerd in TEKLA 3D.

Functie

In deze uitdagende functie wordt u opgeleid tot zelfstandig modelleur. U ondersteunt de afdeling engineering met het voorbereiden van meerdere projecten. Daarnaast zorgt u ervoor dat u de productie voorziet van relevante informatie. Ook de afdeling calculatie en verkoop voorziet u van 3D calculatiemodellen en calculaties. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers en collega’s. Het betreft een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie.

Functie-eisen

U heeft minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. U heeft uitstekende bouwkundige kennis en constructief inzicht. U beheerst TEKLA 3 D en u heeft goede communicatieve en contactuele eigenschappen. U weet u goed verstaanbaar te maken in het Engels.

Aanbod

Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt onze opdrachtgever u veel vrijheid en zelfontplooiing bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.