BIM modelleur. – Rotterdam

Introductie

Bent u een enthousiaste man of vrouw die graag zijn technische kennis inzet en deze vertaald naar een BIM-model komen wij graag met u in contact.

Organisatie

De opdrachtgever betreft een innovatieve ontwikkelende aannemer. Met een full service aanpak geeft men altijd een slimme invulling voor elke vastgoedopdracht. Elk project binnen de organisatie wordt uitgewerkt in BIM. De organisatie bestaat uit circa 100 medewerkers met een omzet van 100+ miljoen.

Functie

U komt te werken in een integraal team aan de virtuele realisatie van een project. Er wordt nauw samen gewerkt met andere ontwerpers en engineers aan virtuele projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. U bent hierbij verantwoordelijk voor het ontwerpen van complexe projecten. U maakt deel uit van een projectteam en rapporteert aan de BIM coördinator. De projecten waaraan u werkt hebben een omvang van 5 tot 50 mio en bevinden zich door heel Nederland.

Functie-eisen

U heeft bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde of werktuigbouwkunde en tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een grote aannemer of architect. Daarnaast bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd en behoud te alle tijden het overzicht.

Aanbod

Het betreft een zeer uitdagende functie waarin u de kans krijgt om kennis en ervaring op te doen op grotere complexe projecten. Daarnaast worden er uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.