BIM Modelleur constructies hoogbouw – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste BIM Modelleur constructies hoogbouw.

Organisatie

Onze relatie is een multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau

Functie

Als BIM Modelleur (beton) constructies hoogbouw, bent u betrokken bij specifieke onderdelen van het project en bedenkt u goed uitvoerbare oplossingen. U werkt nauw samen met andere specialisten van andere disciplines en stemt alle technische data met elkaar af.
U vertaald het architectonisch ontwerp naar een goed constructief bestek, uitvoering- en detailtekeningen inclusief wapening en palenplannen.
Daarbij bent u betrokken bij overleg en het maken van de planningen.

Functie-eisen

Beschikt u over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde, constructies en ervaring met Revit dan nodigen wij u uit om te solliciteren.
Bent u een starter, net in het bezit van een HBO diploma en een passie voor constructies, wij hebben ook ruimte voor starters.
Verder bent u communicatief vaardig, enthousiast en gedreven.

Aanbod

Werken binnen een enthousiast team van beton specialisten die dagelijks werken aan ambitieuze projecten.
Goede arbeidsvoorwaarden en een concurrerend salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.