BIM Modelleur – Almere

Introductie

De BIM modelleur vervaardigt alle soorten tekeningen en detailtekeningen. Hij of zij draagt vanuit teken- en technische expertise bij aan de realisatie van bouwkundige projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Met ongeveer 80 medewerkers behoort het bureau tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieursbureaus in Nederland. Het bureau heeft meer dan 50 jaar technische ervaring in huis en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie en aan verdieping in het vakgebied. Hierdoor heeft het bureau zich een goede positie in de bouwmarkt kunnen verwerven als een inventieve en gedegen alleskunner op het gebied van bouwkundige constructies.

Functie

Jij richt je op het vervaardigen van alle soorten tekeningen en op de coördinatie en bewaking van kwaliteit. De functie kent ook leidinggevende, constructieve, esthetische, economische, informatie- en planningsaspecten. Jij bent de vakinhoudelijke (tekentechnisch) gesprekspartner voor zowel interne- als extern partijen.

Functie-eisen

HBO-niveau, aangevuld met specifieke bouwtechnische cursussen en kennis van én uitgebreide ervaring met geautomatiseerde tekensystemen. Het is van belang dat de je bijblijft op het vakgebied en op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.