BIM Engineer (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Wil jij werken aan één of meerdere complexe projecten als BIM engineer, zoek dan niet verder want wij hebben een mooie uitdagende functie op basis van werving en selectie voor jou beschikbaar.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer van woningen en utilitaire gebouwen in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en transformatie.

Functie

In het project ontwerpteam werk jij als BIM engineer aan één of meerdere projecten en ben jij verantwoordelijk voor een goede voorbereiding. Je werkt alle technische gegevens uit en ben jij verantwoordelijk voor de BIM coördinatie van het project.
Gedurende het project heb jij overleg met architecten, constructeurs en adviseurs.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en heb je minimaal 2 jaar werkervaring als bim engineer en kan je goed overweg met het programma Revit.
Je bent nauwkeurig en je kan goed het overzicht bewaken en je brengt de nodige enthousiasme mee in het projectteam.

Aanbod

Je komt te werken op de afdeling Utiliteit, binnen een gedreven afdeling waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, humor en passie voor complexe projecten.
De klant biedt jou een contract aan en jouw salaris is conform jouw ambitie en werkervaring. Verder kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.