BIM Coördinator/ Werkvoorbereider Woningbouw – Leiden

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een accurate, kwaliteitsgerichte en stressbestendige BIM Coördinator. Voldoe jij aan deze eigenschappen? Wacht niet en neem contact op met de consultants van Centerpoint

Organisatie

Je komt te werken bij een gerenommeerd familiebedrijf actief in de woningbouw. Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een informele sfeer waarbij er veel bedrijfsactiviteiten worden georganiseerd. Haar werkgebied is de Randstad.

Functie

De werkvoorbereiders werken binnen een projectteam. Dit team bestaat uit de projectleider, uitvoerder als BIM coördinatoren. Jij bent verantwoordelijk voor de BIM coördinatie en werkvoorbereiding van één of meerdere projecten en je zorgt voor de juiste gegevensstroom die nauwkeurig is vastgesteld ten behoeve van de uitvoering.

Functie-eisen

Uiteraard heb je minimaal een diploma MTS bouwkunde. Je hebt daarnaast minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding van woningbouwprojecten en een gedegen kennis van de BIM software pakketten is een must.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij goed functioneren treed je uiteindelijk in dienst bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.