Bevlogen Projectleider Restauratie – Volendam

Introductie

Ben jij de gedreven bouwkundig projectleider met een hart voor ons cultureel erfgoed? Ben jij dynamisch, grondig en heb je oog voor detail? Reageer dan nu!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in meerdere disciplines van de bouw. Zo ontwikkelt zij grote woningbouwprojecten, is zij actief in de renovatie van woningen en heeft daarnaast een kleine afdeling actief in de restauratie. Voor deze laatste discipline is een klein maar ervaren team actief en heeft zij gekwalificeerde vaklieden in dienst. Haar werkgebied is voornamelijk in groot Amsterdam.

Functie

Jij bent in staat om restauratie projecten vanaf opname tot en met oplevering te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van het bouwproces, de prijsvorming, de voortgang en de kwaliteit en veiligheid. Daarnaast signaleert en bereken je het meer- en minderwerk en stel je projectwerkplannen en werkinstructies op. Jij vormt het projectteam, samen met de werkvoorbereiding en uitvoering.

Functie-eisen

Naast het diploma MTS of HTS bouwkunde ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en een certificaat VCA VOL. Mocht je een aanvullende opleiding in de restauratie hebben dan is dat een pré. Affiniteit met ons cultureel erfgoed is echter een must.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een jaarcontract aan te bieden. Bij goed functioneren zal dit worden omgezet in een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.