Bedrijfsleider Timmerfabriek – Regio Amsterdam

Introductie

Wij willen graag in contact komen met een gedreven en ambitieuze bedrijfsleider met een hart van hout en volledig stressbestendig. Daarbij moet het een persoonlijke uitdaging zijn om medewerkers te coachen en hen naar een hoger niveau te tillen. Wij gaan graag een oriënterend gesprek met jou aan! Het betreft een vacature op basis van een werving en selectie dus je komt direct in dienst bij de timmerfabriek

Organisatie

De timmerfabriek maakt deel uit van een familiebedrijf in de aannemerij. Zij zijn specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van houten kozijnen, deuren en ramen van hoge en duurzame kwaliteit. De timmerfabriek heeft een zeer goede naam op het gebied van monumentaal timmerwerk.

Functie

Jij zorgt ervoor dat echt alles op rolletjes loopt en dat iedereen weet wat zijn bijdrage moet zijn. Jouw werkzaamheden zijn heel breed en zeer gevarieerd. Hierdoor ziet elke werkdag er anders uit. De functie is dus zeer afwisselend. Je onderhoudt alle contacten met de opdrachtgevers, je zorgt voor de juiste calculatie, werkvoorbereiding, tekening, offertes, planningen, inkoop en productie. Je geeft leiding aan alle medewerkers in de productiehal en de werkvoorbereiding.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde opleiding en ervaring in de houtbewerking. De ideale bedrijfsleider is flexibel, stressbestendig en creatief in het bedenken van oplossingen. Je bent een uitstekende relatiebeheerder en onderhoud goede contacten met alle opdrachtgevers. Je staat stevig in je schoenen en je hebt ervaring in het aansturen van een team. Je bent accuraat en weet continuïteit in het werk te brengen. Veel draait om veiligheid en plezier op de werkvloer. Je weet dan ook als geen ander een veilige werkomgeving te realiseren die voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieuvoorschriften.


Aanbod

Je komt te werken in een hecht team met een informele sfeer waar de deur van de directie altijd open staat om samen met jou de beste prestaties te behalen. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conformde CAO Timmerindustrie. Het salaris is onderhandelbaar. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een uitdagende functie met veel zelfstandigheid.Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.