Bedrijfsleider Service & Onderhoud (Vaste baan) – Leiden

Introductie

Mooie uitdaging voor een People manager die zijn of haar sporen heeft verdiend in de service & onderhoud!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud en servicebouw. Voor de afdeling service & onderhoud (dienstverlening) zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedrijfsleider. Ze zijn een totaal onderhoudsbedrijf voor opdrachtgevers als het gaat om resultaatgericht vastgoed onderhoud. Er heerst een zeer aangename sfeer binnen de organisatie, er zijn korte lijntjes en een zeer laag verloop. Daarnaast zijn ze ook een betrouwbare partner voor verzekeraars. Ze nemen het gehele hersteltraject rondom woning- of gebouwschade voor hen uit handen en zorgen dat hun klanten snel en goed geholpen worden.

Functie

Als bedrijfsleider stuur je de afdeling aan. Je geeft leiding aan een team van ervaren medewerkers en je draagt zorg voor het soepel verlopen van de processen. Je coördineert de werkzaamheden en ziet toe op een evenwichtige verdeling daarvan. Je kijkt kritisch naar de processen en je stelt verbeteringen voor. Je bent verantwoordelijk voor het soepel verlopen binnen de afdeling. en daarnaast ben je natuurlijk een echte teamspeler die in staat is het beste uit het team te halen.

Functie-eisen

Je hebt met voorkeur een bouwkundige opleiding op MBO of HBO niveau met minimaal 5 jaar in de service en onderhoud. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je weet het beste uit uw team te halen. Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen en je vervult een voorbeeldrol. Je bent een creatieve denker die denkt in mogelijkheden en kansen. Je bent stressbestendig, gedreven en je hebt een echte hands on mentaliteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waarbij u daadwerkelijk een bijdrage kunt leveren aan het succes van de onderneming. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden nader bepaald afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.