Bedrijfsleider Renovatie + Transformatie – Diemen

Introductie

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling renovatie + transformatie. Je stuurt, samen met de adjunct directeur R&T de afdeling aan.

Organisatie

Jij komt te werken bij een vestiging van een landelijk opererend aannemingsbedrijf. Voor deze vestiging zijn 40 mensen werkzaam. Zij zijn actief in zowel de nieuwbouw als renovatie + transformatie. Voor deze laatste afdeling ga je aan de slag. De projectgrootte loopt op tot 20 miljoen.

Functie

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling renovatie + transformatie. Je stuurt, samen met de adjunct directeur R&T de afdeling aan. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het veiligheids-, kwaliteits- en personeelsbeleid.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding bouwkunde en ruime ervaring in een soortgelijke functie. je bent bovendien een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht. Dit weet je op de juiste manier in te zetten bij het realiseren van de renovatie + transformatie projecten.

Aanbod

Het gaat hier in eerste instantie om een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO en bij goed functioneren word je na deze periode een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.