Bedrijfsleider Renovatie + Transformatie – Diemen

Introductie

In de functie van bedrijfsleider bent u verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling renovatie + transformatie.

Organisatie

Het betreft hier een vestiging van een landelijk opererend aannemingsbedrijf. Voor deze vestiging zijn 40 mensen werkzaam. Zij zijn actief in zowel de nieuwbouw als renovatie + transformatie.

Functie

In de functie van bedrijfsleider bent u verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling renovatie + transformatie. U bent tevens verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het veiligheids-, kwaliteits- en personeelsbeleid. U stuurt, samen met de adjunct directeur R&T de afdeling aan.

Functie-eisen

U hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding bouwkunde en ruime ervaring in een soortgelijke functie. U bent bovendien een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht. Dit weet u op de juiste manier in te zetten bij het realiseren van onze renovatie + transformatie projecten.

Aanbod

Het gaat hier in eerste instantie om een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO en bij goed functioneren wordt u na deze periode een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.