Bedrijfsleider Infra (Vaste Baan) – HEM

Introductie

Ben jij de bedrijfsleider die de financiële verantwoordelijkheid aan durft voor een gemiddelde jaaromzet van 10 miljoen en leiding weet te geven aan een team van 42 collega’s? Zo ja, reageer dan nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is door de jaren heen doorgegroeid naar een allround aannemingsbedrijf in meerdere disciplines. Voor de organisatie zijn nu zo’n 200 mensen werkzaam. Het bedrijf is actie in meerdere disciplines zoals waterbouw, GWW algemeen en cultuurtechniek. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en het personeel staat echt boven aan. Voor iedereen die het wilt bestaat de mogelijkheid om door te groeien of verder opgeleid te worden.

Functie

Voor de afdeling Infra zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider. Het team bestaat uit 3 uitvoerders 1 hoofduitvoerder, 2 calculatie/werkvoorbereiders en 35 CAO-ers buiten en de gemiddelde leeftijd is 40 jaar. In deze rol draag jij de financiële verantwoordelijkheid over de projecten en rapporteer jij aan de operationeel directeur. De projectgrootte kan oplopen tot 2 miljoen en de gemiddelde jaaromzet bedraagt 10 miljoen.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je een diploma op minimaal HBO niveau met een voorkeur in de civiele techniek. Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van projecten of het leiden van een bedrijfsonderdeel binnen het aannemingsbedrijf waar je de verantwoording hebt gehad voor de bewaking van de projecten op basis van geld, planning en kwaliteit. Je bent woonachtig in Noord Holland of de Flevopolder.

Aanbod

Het gaat hier om een vaste baan bij onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan uitstekend te noemen en conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.