Bedrijfsleider Bouw. – Rotterdam

Introductie

Vanwege groei van de organisatie zijn wij opzoek naar een bedrijfsleider met een echte hands on mentaliteit!

Organisatie

Onze klant is een zelfstandig ontwikkelende allround bouwer wat zich richt op het volledige bouwproces van ontwerp tot en met onderhoud. Er wordt nauw samengewerkt met opdrachtgevers, en toeleveranciers om zo samen goed, snel, eenvoudig en een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Ze geloven heel erg in het samenwerken om zo tot betere resultaten te bereiken. Er wordt volgens LEAN samengewerkt met alle partijen. Daarnaast is het een echt familiebedrijf.

Functie

Voor onze relatie zoeken wij een bedrijfsleider bouw. Binnen deze functie is de kandidaat onder meer verantwoordelijk voor het coördineren van het beschikbare personeel, het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers en het beoordelen van het eindresultaat van de werken. Je geeft direct leiding aan het uitvoerende personeel en bent empathisch ingesteld.

Functie-eisen

De kandidaat die in aanmerking komt voor deze functie beschikt minimaal over een HBO bouwkunde met een gedegen technische achtergrond. Het is van belang dat de kandidaat zijn sporen heeft verdiend in een soortgelijke functie. Bij voorkeur is de kandidaat woonachtig in de omgeving Dordrecht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.