AutoCad tekenaar Beton/Staal (Vaste baan) – Krimpen aan den IJssel

Introductie

Jij bent iemand die zelfstandig en in overleg met de opdrachtgever de constructie kan uitwerken!

Organisatie

De opdrachtgever is een klein adviesbureau op het gebied van bouwconstructies en al sinds de jaren 90 bestaat. Het ervaringsgebied is breed en varieert van woning- en utiliteitsbouw, zoals kantoren, appartementengebouwen en bedrijfshallen, tot kleine burgerbouw en civiele brug- en tunnelconstructies. Wat bij elke opdracht weer wordt nagestreefd, groot of klein, is het ontwerpen van de meest economische constructie. Overleg met de architect en/of aannemer is hierin een onmisbare schakel.Functie

Het gaat hier om een dynamische functie met zo’n 70 werken per jaar en je dus vaak moet schakelen tussen verschillende projecten. Je bent nooit maanden bezig met 1 project maar altijd met meerdere tegelijk. Het overzicht houden is een belangrijke factor. Bij goed functioneren is er de kans om door te groeien naar projectleider. De eerste periode ga je je bezig houden met het tekenen van constructies voor variërende bouwprojecten. Dit doe je in de programma’s AutoCad en Revit. Je werkt vooral zelfstandig samen met opdrachtgevers om tot het juiste eindresultaat te komen.

Functie-eisen

Als tekenaar ben jij diegene die de juiste vertaling kan maken naar een ontwerp en heb jij gelijk in je hoofd hoe je een constructie wil hebben. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent iemand die goed kan schakelen tussen meerdere projecten en hierbij overzicht houd. 

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband bij de opdrachtgever met eventueel hieraan voorafgaand een detacheringsperiode. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature