Assistent uitvoerder (Vaste baan) – Rijswijk

Introductie

Jij wil graag ervaring opdoen en leren van een ervaren uitvoerder tijdens de projecten. Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de leiding van de bouwplaats.

Organisatie

De opdrachtgever is een echt bouw- en vastgoedbedrijf, Ze houden zichzelf bezig met het bedenken, bouwen, financieren, beheren en onderhouden van gebouwen. Binnen de organisatie heersen 3 belangrijke kernwaarden namelijk betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Ze zijn zich heel erg bewust van de rol in de samenleving. Het werk wat ze doen ligt heel erg onder een vergrootglas en hebben daarom een grote verantwoordelijkheid voor wat ze doen en hoe ze dit doen. Ze houden zich voornamelijk bezig met woningbouw projecten, dit kunnen zowel grondgebonden woningen als appartementen zijn.

Functie

Jij vindt het leuk om oplossingen te bedenken die zich voordoen op de bouwplaats maar vindt het nog fijner dat jou project soepel verloopt. Een van de taken is dan ook ervoor te zorgen dat een project soepel en gestructureerd verloopt. Daarnaast zorg je voor de veiligheid, gezondheid en milieu. Verder assisteer je natuurlijk de uitvoerder bij zijn kerntaken, zorg je voor het onderhoud van materiaal en materieel en onderhoudt de (technische) contacten met opdrachtgevers en toeleveranciers.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van van een MBO diploma bouwkunde met daarnaast minimaal 1 a 2 jaar ervaring als assistent uitvoerder in de bouw. Daarnaast bezit je ook je VOL VCA en ben je leergierig met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Op de bouwplaats is het ook belangrijk dat je beschikt over goede organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Verder wordt het salaris bepaald aan de hand van kennis en ervaring en zijn er genoeg opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.