Assistent Uitvoerder die houdt van diversiteit! – ’s Hertogenbosch

Introductie

Beton saai? Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assistent uitvoerder die ook deze passie heeft!

Organisatie

De opdrachtgever heeft een grote variëteit aan projecten. Naast het bouwen in prefab beton bouwen zij ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland.

Functie

Als assistent uitvoerder heb je geen vaste standplaats. Je vindt het dan ook geen probleem om veel te reizen om uitdagende en complexe projecten te realiseren. Je bent werkzaam in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, projectvoorbereider, tekenaar en uitvoerder. Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie van het project tot en met de oplevering. Je bent samen met de uitvoerder vraagbaak voor alle betrokken partijen op de bouwplaats en weet hen op een positieve manier te begeleiden. Dit houdt in dat je zowel je eigen collega’s als medewerkers van onderaannemers mee aanstuurt. Je maakt (deel)planningen met betrekking tot materieel, personeel en (prefab) bouwproducten. Je coördineert samen bouwstroom en verzorgt mede de inrichting van de bouwplaats. Je neemt deel aan verschillende overleggen met o.a het projectteam en het uitvoerdersoverleg.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en je hebt 5 jaar werkervaring als assistent uitvoerder binnen de bouwsector. Je hebt ervaring met turn-key opdrachten (afbouw en installaties). Je bent communicatief sterk, leergierig en je beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent een teamspeler, neemt het initiatief en je durft ongevraagd de leiding te nemen.

Aanbod

Onze opdrachtgever kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele collegiale sfeer en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.