Assistent Kostenbewaking – Veghel

Introductie

Mooie kans voor een afgestudeerde starter MBO of HBO Bouwkunde met een aanpakkersmentaliteit die het vak wil leren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in Noord Brabant. Het bedrijf is actief in woningbouw, utiliteitsbouw en onderhoud. De projectgrootte is zeer gevarieerd.

Functie

Als assistent kostenbewaking wordt u on the job opgeleid en begeleid door een ervaren kostenbewaker. U werkt nauw samen in een team van collega’s op het hoofdkantoor. U werkt mee aan verschillende soorten projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Als aandachtsgebieden heeft u vergunningen en aanvragen van Nutsvoorzieningen. Ook bent u mede verantwoordelijk voor inkoop. Daarnaast houdt u zich bezig met het verzamelen van informatie ten behoeve van de diverse projecten en het zelfstandig opstellen van rapportages zoals voortgangs-, project- en financiele rapportages. Het is de bedoeling dat u na een aantal jaren doorgroeit binnen de organisatie.

Functie eisen

Wij zoeken een jonge en enthousiaste kandidaat die de ambitie heeft om calculator te worden. U bent bereid te leren en in- en externe opleidingen te volgen. U kunt goed omgaan met werkdruk en bent dus stressbestendig. U beschikt over een MBO of HBO diploma bouwkunde en u heeft bij voorkeur een jaar werkervaring. U woont in de regio Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving waarin u veel kunt leren. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.